Wij willen nieuw talent graag behouden voor onze organisatie. Dus als je kiest voor een baan bij De Haagse Scholen dan kunnen we jou het volgende bieden:

Begeleiding

Aan nieuwe medewerkers garanderen wij een goede opvang en begeleiding. Voor alle startende leraren is er een speciaal traject – het traineeship!

Om de ontwikkeling bij iedere startende leraar op maat te kunnen ondersteunen, is er een traineeschip ontwikkeld. Dit traineeship bestaat uit twee onderdelen:

  1. Coachtraject (coaching door gecertificeerde coaches)
  2. Studiebijeenkomsten met alle startende leraren voor de professionalisering

Het doel is om alle startende leraren binnen drie jaar te laten ontwikkelen naar het niveau basisbekwaam.

“Al vanaf de start van zijn of haar carrière, maakt de leraar het verschil.”

Lekker in je vel!

Naast begeleiding op de werkvloer, vinden wij het ook fijn als je lekker in je vel zit. Daarom geven we bijvoorbeeld korting op sportactiviteiten. Ook wordt met regelmaat elke medewerker uitgenodigd voor inspirerende dagen of juist fundagen zoals een jaarlijks volleybaltoernooi op het strand van Kijkduin.

Arbeidsvoorwaarden

Medewerkers krijgen bij ons (over het algemeen) een tijdelijke aanstelling voor de duur van één jaar die, bij voldoende functioneren, overgaat in een aanstelling voor onbepaalde tijd. Dit geldt voor zowel de medewerkers die aangesteld worden op een school, als de bij de medewerkers die werkzaam zijn in het TOP Team.

Voor iedere medewerker geldt dat zij hierdoor alle vakanties doorbetaald krijgen, zij een structureel inkomen hebben en een goede eindejaarsuitkering krijgen. Dit geldt uiteraard ook voor de medewerkers die werkzaam zijn in het Top Team.

Cao Primair Onderwijs

Wil je meer weten over de cao de Primair Onderwijs? Klik dan hier.