Connexion

Leerkracht groep 1 OBS De Klimop

Leerkracht L10 Leraarondersteuner
Regulier basisonderwijs Onderbouw
Vast
32 - 36 uur 36 - 40 uur
Segbroek
PABO
Share

Onze school

De Klimop is een openbare basisschool waar kinderen leren in een veilige en vertrouwde leeromgeving. Kinderen leren verantwoordelijk te zijn voor elkaar, hun werk en hun omgeving. Op onze school is er extra aandacht voor de Nederlandse taal, we vangen nieuwkomers op.
Leerlingen en hun ouders zien onze school als een ‘veilige haven’. Met elkaar voelen wij ons verantwoordelijk voor de hele school. Niemand staat bij ons alleen!
Wij hebben op school een VVE, samen met de peutergroep van Jongleren werken wij in een doorgaande lijn met de (digitale) methode Piramide. Piramide is een thematisch opgebouwde methode. Wij creëren een omgeving waarin kinderen zelf ontdekkend en spelenderwijs bezig zijn. Dit proces wordt aangestuurd en gestimuleerd door de leerkrachten.

Wie zoeken wij?

Samen met twee collega’s ben jij verantwoordelijk voor het onderwijs aan het jonge kind.

Wil jij werken in een team met hardwerkende en fijne collega’s? Je bent van harte welkom om te solliciteren bij ons op OBS de Klimop!

Wat bieden wij?

  • Salarisschaal L10 of L7 ;
  • Ontwikkelingsmogelijkheden;
  • Goede begeleiding;
  • Een fulltime dienstverband;
  • Een jaarcontract met uitzicht op een vaste aanstelling;
  • Goede arbeidsvoorwaarden, zoals een eindejaarsuitkering en doorbetaling tijdens vakanties.

Tot Slot

Wil je meer informatie over deze vacature? Neem dan contact op met Kees van Heesbeen via 06-37564122 of solliciteer direct via onderstaande sollicitatiebutton!
OBS De Klimop
De Klimop is gevestigd in het Regentesse- en Valkenboskwartier (stadsdeel Segbroek). Het is de enige openbare basisschool in de wijk. Wij zijn...

De Klimop is gevestigd in het Regentesse- en Valkenboskwartier (stadsdeel Segbroek). Het is de enige openbare basisschool in de wijk. Wij zijn een openbare basisschool waar kinderen zich in een veilige, plezierige en uitdagende leeromgeving kunnen ontwikkelen naar zelfstandige burgers. Wij bieden ruimte voor hun individuele talenten en spelen in op de veranderende maatschappij. Dit doen wij op een open en transparante manier met gezamenlijke verantwoordelijkheid.

Lees meer Minder
Kees van Heesbeen
Leerkracht groep 1 OBS De Klimop

Les offres à la Une

Nieuw item

De Haagse Scholen utilise des cookies pour enregistrer certaines préférences et pour aligner les offres à vos intérêts.