Connexion

Leerkracht groep 5 OBS Anne Frank

Leerkracht L10
Middenbouw Regulier basisonderwijs OGO
Vast
36 - 40 uur
Escamp
PABO
Share

Wat bieden wij?

  • Een enerverende baan in een grote school met een enthousiast team;
  • Onze school beschikt over een eigen coach, een gedragsdeskundige en drie ib-ers die je bij je werk en bij je eigen ontwikkeling kunnen ondersteunen
  • Wil je verder studeren dan denken we met je mee en kijken hoe we je kunnen faciliteren;
  • Onze school werkt aan de ontwikkeling van het onderwijs op studiedagen en een tweedaagse. Op deze dagen wordt ruim aandacht besteed aan de meest moderne onderwijskundige aanpakken en kijken we samen hoe we deze het best in de klas kunnen implementeren.

Wie zoeken wij?

Wij zoeken een zelfstandige fulltime leerkracht voor één van onze groepen 5, die in staat is een nieuwe collega op weg te helpen. Jij kunt goed contact maken met kinderen en ouders en werkt enthousiast aan de ontwikkeling van onze leerlingen.

Je start na de meivakantie, in eerst instantie ter vervanging van een collega die met zwangerschapsverlof gaat, maar met uitzicht op een vast dienstverband.

Ben je parttime beschikbaar, dan mag je uiteraard ook reageren!

Wat ga je doen als Leerkracht groep 5 OBS Anne Frank

  • Samen met een zij-instromer draai je zelfstandig de groep en daarbij werk je goed samen met parallel-collega's;
  • Je maakt deel uit van ons groep 5-team(3 groepen) en samen met je collega's ontwikkel je het ontwikkelingsgerichte onderwijs;
  • Voor rekenen, spelling en taal werk je met Snappet. Middels deze aanpak werk je aan een gedifferentieerd onderwijs aanbod voor onze leerlingen
  • Voor Engelswerken we met 'Our Discovery Island';
  • Wij vinden een goed pedagogisch klimaat en een veilige schoolomgeving belangrijk en gebruiken onder andere de methode 'Goed Gedaan' om hier structureel aan te werken.

Tot Slot

Wil je meer weten over deze vacature? Neem dan contact op met Alice van Maastricht via 070-3664406. Solliciteren kan direct via onderstaande sollicitatiebutton.
Anne Frankschool
Op de Anne Frankschool werken we volgens de principes van het Ontwikkelings Gericht Onderwijs (OGO). Ons onderwijs gaat er vanuit dat kinderen...

Op de Anne Frankschool werken we volgens de principes van het Ontwikkelings Gericht Onderwijs (OGO). Ons onderwijs gaat er vanuit dat kinderen zich ontwikkelen in relatie tot hun omgeving. Door voor een uitdagende omgeving te zorgen zetten kinderen een volgende stap in hun ontwikkeling. Daarbij houden we rekening met de psychologische ontwikkeling van kinderen.

Lees meer Minder
Alice van Maastricht
Leerkracht groep 5 OBS Anne Frank

Les offres à la Une

Nieuw item

De Haagse Scholen utilise des cookies pour enregistrer certaines préférences et pour aligner les offres à vos intérêts.