Connexion

Leerkracht groep 7 OBS De Springbok (ft)

Leerkracht L10
Regulier basisonderwijs
Vast
32 - 36 uur 36 - 40 uur
Den Haag Centrum
PABO
Share

Wat bieden wij?

OBS De Springbok is verdeeld over 2 locaties. Wij zoeken wij een fulltime leerkracht voor groep 7 voor onze locatie op de Pretoriusstraat.

De Springbok wil het beste onderwijs bieden dat er is, om onze kinderen een eerlijke, goede kans te geven op een mooie toekomst.
Een toekomst waarin ze gelukkig kunnen zijn en waarin ze een verantwoordelijke bijdrage kunnen leveren aan de wereld waar ze deel van uitmaken.
Dit doen we voor een grote groep vaak kwetsbare kinderen met een migratieachtergrond.

Een veilige omgeving en extra aandacht en tijd voor taalontwikkeling staan dan ook voorop.
We geven kinderen een stem, eigenaarschap en we helpen ze om te leren keuzes te maken.

We hebben daarom NT2proof onderwijs, leertijdverlening (LKP) en we zijn het ambitieuze onderwijsconcept van het International Baccalaureate, primary years program aan het implementeren.
Als teamlid heb je veel autonomie in de keuzes die je maakt om het onderwijs passend voor jouw groep kinderen te maken. Het onderwijs is onderzoekend, we leren kinderen nadenken over hun eigen leerlingvaardigheden en we maken dat proces zichtbaar op onze muren. Om dat goed te begeleiden werken leerkrachten met elkaar steeds aan eigen kennis en vaardigheden.

Wie zoeken wij?

Naast dat jij affiniteit hebt met onze doelgroep, wil jij heel graag deel uitmaken van een team dat volop in ontwikkeling is. Je bent fulltime beschikbaar en daarnaast vinden wij het belangrijk dat je bereidt bent de noodzakelijke scholingen te volgen om op de hoogte te raken van de wijze waarop onze school het onderwijs vormgeeft (NT2 proof en IB PYP).

Ben jij die ervaren leerkracht, maar wil jij je ook verder ontwikkelen? Reageer dan snel op deze vacature!

Tot Slot

Zin om ons daarbij te komen versterken? Ben je bereid om met ons mee te ontwikkelen en ben je enthousiast om onze passie voor onderwijs te komen delen?
Wij staan klaar om je daarin mee te nemen!

Wil je meer informatie over deze vacature? Neem dan contact op met Rebecka Buter via 070-3458605 of 070-3804071. Solliciteren kan direct via onderstaande sollicitatiebutton!

OBS De Springbok
De Springbok is een openbare basisschool met twee locaties in Transvaal. De Springbok is een erkende sportieve en gezonde school. We hebben...

De Springbok is een openbare basisschool met twee locaties in Transvaal. De Springbok is een erkende sportieve en gezonde school. We hebben veel aandacht voor het ontwikkelen van talenten op gebieden als sport, muziek, kunst en techniek. Wij bieden elke leerling kansen het maximale uit zichzelf te halen. Dit doen we met extra lesuren binnen schooltijd door middel van een continurooster en het leerkansenprofiel. Zo verkleinen we achterstand en vergroten we het individuele potentieel.

Lees meer Minder
Rebecka Buter
Leerkracht groep 7 OBS De Springbok (ft)

Les offres à la Une

Nieuw item

De Haagse Scholen utilise des cookies pour enregistrer certaines préférences et pour aligner les offres à vos intérêts.