Inloggen

TOP De Haagse Scholen, onze eigen invalpool

In ons team TOP De Haagse Scholen zit een groep enthousiaste, breed inzetbare medewerkers die tijdens de vervanging van de vaste leerkracht garant staan voor continuïteit en kwalitatief goed onderwijs.

Wie zoeken wij?

Je geeft onderwijs aan leerlingen en je begeleidt hen in hun ontwikkeling. Vanuit TOP De Haagse Scholen kun je worden ingezet op al onze 52 scholen. Jij vindt het dus fijn en makkelijk om te switchen tussen verschillende werkplekken en lesmethoden. Je hebt de Pabo-opleiding (bijna) afgerond en je wil graag kennis maken met verschillende scholen en leerlingen!

Wat bieden wij?

Ook als leerkracht van TOP De Haagse Scholen krijg je bij ons een tijdelijke aanstelling voor de duur van één jaar die, bij voldoende functioneren, overgaat in een aanstelling voor onbepaalde tijd. Als invalmedewerker krijg je alle vakanties doorbetaald, je ontvangt een structureel inkomen en een goede eindejaarsuitkering.

Wil je meer informatie over TOP De Haagse Scholen? Neem dan contact op met onze coördinatoren van TOP De Haagse Scholen:
Bianca van Oosten (06-31659834) of Jeaninne Reparon (06-31659843). Direct solliciteren kan natuurlijk ook!Direct solliciteren

Blijf op de hoogte van de laatste vacatures

Maak Job alert
De Haagse Scholen gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.