TOP: een veelzijdige functie

Ervaar De Haagse Scholen! In ons team TOP De Haagse Scholen zit een groep enthousiaste, breed inzetbare medewerkers die tijdens de vervanging van de vaste leerkracht garant staan voor continuïteit en kwalitatief goed onderwijs.

Je geeft onderwijs aan leerlingen en je begeleidt hen in hun ontwikkeling. Als leerkracht bereid jij direct de leerlingen voor op de wereld van morgen! Vanuit TOP De Haagse Scholen kun je worden ingezet op al onze 52 scholen. Je vindt het dus fijn en makkelijk om te switchen tussen verschillende werkplekken en lesmethoden.

De Haagse scholen leerlingen klasMedewerkers krijgen bij ons (over het algemeen) een tijdelijke aanstelling voor de duur van één jaar die, bij voldoende functioneren, overgaat in een aanstelling voor onbepaalde tijd. Voor iedere medewerker geldt dat zij hierdoor alle vakanties doorbetaald krijgen, zij een structureel inkomen hebben en een goede eindejaarsuitkering krijgen. Dit geldt uiteraard ook voor de medewerkers die werkzaam zijn in TOP De Haagse Scholen.

Hieronder vind je onze TOP vacatures