Login

Invalleerkracht TOP De Haagse Scholen

Leerkracht L10 Leraarondersteuner
Regulier basisonderwijs Speciaal basisonderwijs TOP- De Haagse Scholen Onderbouw Middenbouw Bovenbouw
Permanent Vervanging / tijdelijk
36 - 40 hours 32 - 36 hours 24 - 32 hours 20 - 24 hours < 20 hours
PABO
Share

Benefits

  • Een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband;
  • Je maakt snel kennis met de verschillende scholen en hun onderwijsconcepten;
  • Diverse mogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen;
  • Begeleiding door een coach indien je startende leerkracht bent;
  • Goede arbeidsvoorwaarden;
  • Doorbetaling tijdens ziekte;
  • Ruime vakantieregeling;

Requirements

Als leerkracht of leraarondersteuner van TOP De Haagse Scholen word je ingezet op vervangingen op een van onze scholen. Samen matchen we jou aan een school en groep die aansluit op jouw wensen. Op deze manier leer je onze scholen goed kennen en vind je op deze manier misschien wel jouw droombaan!

Dus ben jij leerkracht of ben je bijna afgestudeerd aan de PABO en op zoek naar een flexibele baan voor minimaal 8 uur per week? En wil je graag onze scholen leren kennen? Solliciteer dan direct via onderstaande sollicitatiebutton!

Wat ga je doen als Invalleerkracht TOP De Haagse Scholen

Als leerkracht of leraarondersteuner van TOP De Haagse Scholen zorg jij voor continuïteit en kwaliteit van het onderwijs als een vaste leerkracht tijdelijk moet worden vervangen. Dit kan met een tijdelijk, maar zeker ook met een vast dienstverband.

Tot Slot

Wil je meer weten over invallen bij De Haagse Scholen? Neem dan contact op met Liesbeth de Groot (06-31659840) of Jeanninne Reparon (06-31659843).
TOP De Haagse Scholen
Vanuit TOP De Haagse Scholen kun je worden ingezet op al onze 52 scholen. Jij vindt het dus fijn en makkelijk om te switchen tussen verschillende...
Vanuit TOP De Haagse Scholen kun je worden ingezet op al onze 52 scholen. Jij vindt het dus fijn en makkelijk om te switchen tussen verschillende werkplekken en lesmethoden. Je hebt de PABO opleiding (bijna) afgerond en je wil graag kennis maken met verschillende scholen en leerlingen!Als invalmedewerker krijg je alle vakanties doorbetaald, ontvang je een structureel inkomen en heb je recht op een goede eindejaarsuitkering. Ook als leerkracht van TOP De Haagse Scholen krijg je bij ons een tijdelijke aanstelling voor de duur van één jaar die, bij voldoende functioneren, overgaat in een aanstelling voor onbepaalde tijd. Als invalmedewerker krijg je alle vakanties doorbetaald, je ontvangt een structureel inkomen hebben en een goede eindejaarsuitkering krijgen. Dit geldt uiteraard ook voor de medewerkers die werkzaam zijn in TOP De Haagse Scholen!
Lees meer Minder
Liesbeth de Groot
Invalleerkracht TOP De Haagse Scholen

Job Banner

Nieuw item

De Haagse Scholen uses cookies to remember certain preferences and align jobs interests.