Login

Leerkracht groep 1/2 OBS Het Galjoen

Leerkracht L10
Onderbouw Regulier basisonderwijs
Permanent
36 - 40 hours 24 - 32 hours 32 - 36 hours
Den Haag Centrum
PABO
Share

Benefits

  • Goede begeleiding en ontwikkelingsmogelijkheden;
  • Een fulltime of parttime dienstverband;
  • Een jaarcontract met uitzicht op een vaste aanstelling;
  • Korting op sportfaciliteiten;
  • Goede arbeidsvoorwaarden, zoals een eindejaarsuitkering en doorbetaling tijdens vakanties.

Requirements

Jij bent creatief, enthousiast leergierig, een teamplayer en op zoek naar een school waar je echt verschil kunt maken. Je hebt ervaring met ‘Speelplezier’ of enthousiast om te leren! Wij zoeken bij voorkeur een fulltime leerkracht. Ben je parttime beschikbaar en wil je werken op maandag, donderdag en vrijdag dan mag je ook reageren.

Wat maakt onze school bijzonder?

Onze school, met een prachtig groen schoolplein en licht uitnodigend gebouw, heeft als motto ‘leren door te doen’. Wij vinden het daarom ook belangrijk dat we van elkaar blijven leren en bieden jou dan ook voldoende ontwikkelmogelijkheden.
Het Galjoen was de eerste school in Den Haag die ging werken met ‘Speelplezier’ en wij hebben hier dus ruime ervaring mee. Onze nieuwe collega leiden wij hier graag in op!

Tot Slot

Wil je meer informatie over deze vacature? Neem dan contact op met Leonie Thush via 070-3803416. Of solliciteer direct via onderstaande sollicitatiebutton.
OBS Het Galjoen
Het Galjoen is een brede buurtschool. We werken samen met verschillende instanties om naast goed onderwijs ook de brede talentontwikkeling van...

Het Galjoen is een brede buurtschool. We werken samen met verschillende instanties om naast goed onderwijs ook de brede talentontwikkeling van kinderen te stimuleren. De school is de spil in de wijk waar kinderen zich optimaal kunnen ontwikkelen. We zijn een Samen10+ school en werken met tien andere basisscholen aan de beste kwaliteit van het onderwijs. Ons onderwijs is gestoeld op de kernwaarden veiligheid en welbevinden, verantwoordelijkheid, kennis delen en krijgen, samenwerken en spelend leren, en zelfstandigheid.

Lees meer Minder
Leonie Thush
Leerkracht groep 1/2 OBS Het Galjoen

Job Banner

Nieuw item

De Haagse Scholen uses cookies to remember certain preferences and align jobs interests.