Login

Leerkracht onder -en/of bovenbouw SO De Strandwacht

Leerkracht L11 Leerkracht L12
Middenbouw Bovenbouw Speciaal basisonderwijs
Permanent
36 - 40 hours 24 - 32 hours 32 - 36 hours 20 - 24 hours
Loosduinen
PABO Bachelor
Share

Benefits

We werken met kernteams wat betekent dat aan iedere groep een leerkracht, onderwijsassistent, intern begeleider én orthopedagoog verbonden is. Daarnaast bieden wij je veel ontwikkelingsmogelijkheden.

Requirements

  • Je bent in het bezit van een PABO diploma en afgeronde cursus speciaal onderwijs of de bereidheid deze te volgen;
  • Werkervaring hebt in het (zeer) speciaal onderwijs is wenselijk;
  • Je hebt affiniteit met de doelgroep;
  • De voorkeur gaat uit naar een fulltimer, maar ook parttimers kunnen reageren. In het laatste geval zijn de werkdagen in overleg vast te stellen.

Wat ga je doen als Leerkracht onder -en/of bovenbouw SO De Strandwacht

Bij jouw taak hoort, naast het lesgeven, onder andere de informatieverwerving van en de verdieping in de persoonlijke problematiek van de kinderen in de groep. Dit om het onderwijs goed af te kunnen stemmen op de behoeften van elk kind. Ook behoort tot jouw taak het deelnemen aan overlegstructuren en het verzorgen van rapportage, zowel intern als extern. Belangrijk is dat je in staat is een veilig en vertrouwd onderwijs- en opvoedingsklimaat te creëren.

Tot Slot

Wil je meer informatie over deze vacature? Neem dan contact op met Anita Lette via 070- 3254002. Of solliciteer direct via onderstaande sollicitatiebutton.
SO De Strandwacht
Op De Strandwacht wordt veel aandacht besteed aan de kwaliteit van het onderwijs, de zorg en het welzijn van de kinderen en het personeel. De...

Op De Strandwacht wordt veel aandacht besteed aan de kwaliteit van het onderwijs, de zorg en het welzijn van de kinderen en het personeel. De kinderen die op De Strandwacht onderwijs volgen, hebben psychiatrische problematieken en daaruit voortvloeiende gedragsproblemen. Dankzij een multidisciplinair team van zo’n 95 personeelsleden kunnen wij gespecialiseerde begeleiding bieden. De Strandwacht heeft meerdere locaties in Den Haag, Monster en Delft.

Lees meer Minder
Anita Lette
Leerkracht onder -en/of bovenbouw SO De Strandwacht

Job Banner

Nieuw item

De Haagse Scholen uses cookies to remember certain preferences and align jobs interests.